Mi prepoznajemo
kvalitetu

Vitrine za sladoled i kolače, stolovi, stolice i šankovi – u našoj ponudi pronaći ćete samo vrhunsku profesionalnu opremu za ugostiteljstvo uglednih svjetskih proizvođača koja uz višegodišnju garanciju jamči najbolji omjer cijene i kvalitete.

Uvijek smo tu
za Vas

Bez obzira na to radi li se o malim preinakama ili zahtjevnim projektima koji traže projektiranje, izradu 3-D modela i potpuno opremanje  najluksuznijim proizvodima po posljednjim svjetskim ugostiteljskim trendovima – s nama možete računati u potpunosti.

Jedini u Hrvatskoj nudimo
potpuno zaokruženu uslugu

Od izrade idejnih, odnosno projektnih rješenja, konzultacija s dizajnerima i arhitektima, 3D simulacija koje vjerno dočaravaju budući izgled prostora, nabave vrhunske ugostiteljske opreme svjetskih proizvođača te konačnog opremanja prostora u skladu s vašim željama i mogućnostima pa sve do osmišljavanja vizualnog identiteta, logotipa, slogana i svih ostalih reklamnih materijala koji će do kraja odrediti Vaše poslovanje.

Maksimalno izlazimo u susret
svojim klijentima

Sa željom da Vam omogućimo što lakši pristup najboljoj opremi za ugostiteljstvo na tržištu, nudimo povoljne opcije nabave preko poznatih leasing kuća, te kupnju putem American Express i Diners kartica.